Motiv & priser

Priser

Jag tar ett timpris för tatuering och det ligger på 1200 kr /timme. Slutsumman beror alltså på hur lång tid ett motiv tar att göra. Det är svårt att säga säkert innan men när jag vet vad du vill ha för motiv så kan jag ge dig en uppskattning.

För större motiv så tar jag en startavgift för att rita upp motivet. Hur mycket den ligger på beror på hur stor tatueringen ska vara och hur pass detaljerat motivet är.

Timpriset räknas från det att du som kund blir mottagen i studion.

Större tatueringar delas oftast upp i flera sittningar. Hur långa sittningar beror på hur vi båda har tid, vad det är för motiv och hur många timmar du klarar i sträck utan problem.
Du betalar givetvis per sittning, jag tar inte betalt för hela tatueringen i förskott.

Minimumpris för små tatueringar är 1800kr.

Konsultation

Om du vill prata igenom ditt motiv eller få hjälp att leta lite inspirationsbilder så kan du boka en konsultation hos mig. Jag bokar då in en halvtimme  där vi kan sitta ner i lugn och ro och gå igenom din ide, se vad som skulle bli ett bra motiv eller inte, titta på lite referensbilder och eventuellt så gör jag en grov skiss.

Observera att det i så fall rör sig om ett första utkast och inte ett färdigt motiv.

En konsultation kostar 500kr för en halvtimme och du betalar precis som vanligt en deposition på 500kr när du bokar in en tid. Vill du boka in en längre konsultation så går det givetvis bra men det är oftast inte nödvändigt.

Motiv

Jag ritar alltid nya och unika motiv till varje kund, utefter dina önskemål. När du bokar så lämna en beskrivning på vad du tänkt dig för motiv, inkl. storlek, placering, stil och om du vill ha den i färg eller gråskala.

Rita gärna en liten skiss om du vill på hur du tänkt dig att den ska se ut. Det behöver inte vara något avancerat och du måste absolut inte kunna rita bra, streckgubbar funkar utmärkt!
En skiss ger mig en bra inblick i hur du tänker dig motivet.

Du kan även göra ett kollage av bilder eller stencilera av delar av bilder om du inte känner dig så säker på din teckningsförmåga.

Jag kopierar inga motiv/tatueringar från någon annan men är det så att du har ett eller flera färdiga motiv eller tatueringar som du gillar så kan jag givetvis rita en egen version till dig utifrån dom.

Unika tatueringar är roligare både för dig och mig!

Jag ritar inte upp några motiv utan ersättning. Vill du ha ett färdigt motiv innan du bestämmer dig och bokar in en tatueringstid så gäller samma timpris som för tatuering, dvs 1100 kr /timme. Om du beställt ett motiv och sedan inte vill tatuera dig så betalar du ändå för arbetet jag lagt ner.

Jag förbehåller mig rätten att ge eventuella bortvalda motiv till andra kunder. Missar du din tatueringstid och inte hör av dig kan du också bli av med ditt motiv. 

Färdiga motiv

Vill du ha en tatuering av mig men inte vet vad du vill ha för motiv så har jag en del färdiga motiv som jag lagt upp i mitt galleri här.

Alla är unika motiv ritade av mig och jag gör dom bara en gång, så när ett motiv är gjort markerar jag det som sålt.

Vilken typ av motiv gör jag

Den stil jag gör mest och som ligger mig närmast är Neotraditional som är en stiliserad tecknarstil.
Exempel på hur det kan se ut kan du se nedan.

pearls moth

Eller neotraditional blandad med lite mer realism.

skog

Jag gör även gärna lite grövre svart/vita motiv som tex det här.

algskalle