Bokning

Vill du boka en tid hos mig så får du gärna skicka ett mail. Det går även bra att komma in till studion men det kan hända att jag är upptagen och inte har så mycket tid att prata, eller att jag är ledig.

OBS! För tillfället sker bokning endast via mail då vi försöker hålla antalet personer i studion nere under rådande läge.
Kom själv till din bokade tatueringstid, familjemedlemmar och/eller vänner får inte följa med. 

Adressen för bokning är info@lindablackbird.se

Jag skulle vilja att du tar med följande information i mailet, det ger mig en bättre överblick av dina önskemål, tidsåtgång och ungefärlig prisbild:

 • Vad du tänkt dig för motiv.
 • Storlek.
 • Placering.
 • Färg eller gråskala (eller om du inte vet).
 • Om du vill göra en cover-up.
  (Bifoga i så fall en bild på tatueringen du vill täcka. Skriv också hur gammal tatueringen är och om den är gjord i en av Miljö & Hälsa godkänd studio eller hos en hobbytatuerare.)
 • Ditt namn
 • Personnummer (ÅÅ/MM/DD)
 • Telefon
 • Mailadress
 • Ort

Har du ett foto eller annan inspirationsbild så skicka gärna med den, så jag får en tydligare bild av vad du förväntar dig.

Jag kopierar aldrig motiv, utan ritar alltid egna utifrån kundens önskemål, alltid ett unikt motiv för varje kund.

Rita gärna en liten skiss om du vill på hur du tänkt dig att tatueringen ska se ut. Det behöver inte vara något avancerat och du måste absolut inte kunna rita bra, streckgubbar funkar utmärkt!

Generellt bokar jag in 3 timmar per sittning. Undantaget motiv som tar kortare tid än så.
Vill du ha en längre sittning eller om du är intresserad av en heldag, ange det i ditt mail.

Vid bokning tar jag ut en deposition på 500kr. Det fungerar som en förskottsbetalning för att jag ska kunna vara säker på att du hör av dig om du inte kan komma till din tid.
Behöver du av/omboka din tid måste du höra av dig senast 4 arbetsdagar innan, annars behåller jag depositionen som kompensation för inkomstbortfall.

Har du inte lämnat/mailat referensbilder vid bokningstillfället måste du skicka dom minst 2 veckor innan din tid.
Meddela mig även snarast vid ändring av motiv, det kan hända att du behöver bokas om till en ny tid. Vid ändring gäller samma regler som för av/ombokning.

Åldersgränsen för att tatuera sig hos mig är 18 år! Jag godtar inga intyg från förälder/målsman.
Bokar du en tid utan att uppge ålder och det visar sig att du är under 18 stryks din tid och depositionen betalas inte tillbaka.

Jag förbehåller mig rätten att neka bokning om en förfrågan verkar oseriös eller inte följer studions policy. Dessa meddelanden kommer inte att besvaras.